Cookievoorkeuren
Instellingen Ik ga akkoord

privacy statement

Elinex Power Solutions B.V., gevestigd aan de Wolweverstraat 15, 2984 CE te Ridderkerk, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens

Elinex Power Solutions B.V.
Wolweverstraat 15
2984 CE Ridderkerk
www.elinex.com
T: +31 180 48 37 12
E: avg@elinex.com

Verwerking persoonsgegevens

Elinex Power Solutions B.V. verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of doordat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres

Doel gegevensverwerking

Elinex Power Solutions B.V. verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van uw betaling/rechtmatigheid van bestelling
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclame
  • U te kunnen bellen/mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • U te kunnen informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Om goederen en diensten bij u af te leveren
  • Als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte

Geautomatiseerde besluitvorming

Elinex Power Solutions B.V. neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of –systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Elinex Power Solutions B.V.) tussen zit. 

    Bewaartermijn persoonsgegevens

    Elinex Power Solutions B.V. bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Voor het bewaren van de gegevens worden de wettelijk bepaalde bewaartermijnen aangehouden.

    >Delen van persoonsgegevens aan derden

    Elinex Power Solutions B.V. verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Elinex Power Solutions B.V. blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

    Cookies of vergelijkbare technieken die wij gebruiken

    Elinex Power Solutions B.V. gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy.

    Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

    Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

    U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Elinex Power Solutions B.V. en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar avg@elinex.com.

    We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Elinex Power Solutions B.V. wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

    Beveiliging persoonsgegevens

    Elinex Power Solutions B.V. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via avg@elinex.com.

    Meld je aan voor de Elinex nieuwsbrief:

    23 december 2020 - 16:52 - Elinex wenst iedereen alvast een gelukkig kerstfeest en een voorspoedig 2021 toe! #feestdagen #kerst #nieuwjaar https://t.co/HPbsFRLGDa
    16 december 2020 - 16:28 - Onze nieuwe entree is klaar voor gebruik, 2021 here we come ⚡️ https://t.co/dainp7Jpi9
    11 december 2020 - 09:29 - Ho ho ho haal die kerstspullen uit de kast & deel een foto van jouw versierde boom (groot, klein, echt, kunst) 🎄Noe… https://t.co/aWfsDkOt2c
    3 december 2020 - 11:48 - Na het meest bewogen jaar in Elinex haar bestaan, komt gelukkig wel ons ‘heerlijk avondje’ er weer aan. Wie zoet is… https://t.co/dmrACyA7jA
    25 november 2020 - 16:28 - Ben jij een geboren 'leider' en op zoek naar een baan? Ons projectteam heeft een mooie functie voor een ervaren tec… https://t.co/p5R3UPjRhA
    19 november 2020 - 13:11 - Op zoek naar een meewerkstage Marketing & Communicatie? 👩🏼‍💻 Om onze ideeën uit te voeren hebben wij jouw hulp nodi… https://t.co/JGOdIkDbwL
    12 november 2020 - 14:51 - Elinex versterkt haar online aanwezigheid in samenwerking met de digitale denkers van @GoosOnline 👨🏼‍💻 #klantreis… https://t.co/kyWYPXgxGn
    4 november 2020 - 11:14 - Oost west, thuis best! Deze maand starten maar liefst 5 nieuwe medewerkers bij Elinex 🙌🏼 https://t.co/QmfGJZkFuW
    29 oktober 2020 - 16:32 - Zoals klanten van ons gewend zijn leveren wij altijd de beste kwaliteit noodstroomvoorzieningen. Zie in deze video… https://t.co/fIQzmOLteA
    22 oktober 2020 - 14:27 - Houd Elinex dichtbij! Wat als de #stroom uitvalt? https://t.co/0jigkAS2Fg https://t.co/C8BmA4QvTJ
    15 oktober 2020 - 17:07 - De start van een groot noodstroomproject voor een klant in Ghana! Meewerken aan zo’n mooi project? Solliciteer dan… https://t.co/qEX0E7YS1P
    12 oktober 2020 - 16:28 - Team Elinex heeft er mankracht bij 👨🏻‍🤝‍👨🏽 Samen gaan we onze processen nog beter maken! Klik op de link voor meer… https://t.co/hyObtXza9Z
    8 oktober 2020 - 16:29 - Elinex heeft @ElevenSportsBEn ontzorgd met de verhuizing van haar noodstroomvoorziening en onderhoudt tevens de UPS… https://t.co/gytxjIFGdJ
    1 oktober 2020 - 16:36 - Met meer dan 300 zorglocaties verdeeld over Zuid-Holland zorgt @ipsedebruggen in samenwerking met Elinex voor een v… https://t.co/0NLISzdF0Q
    7 september 2020 - 17:12 - Voor onze afdeling Order Fulfilment zijn wij op zoek naar een enthousiaste werkvoorbereider met een flexibele, klan… https://t.co/HRb5179EJ0
    2 september 2020 - 15:44 - Welkom in ons team Giovanni en Job 🤩 Lees jij dit bericht en ben je toevallig op zoek naar een nieuwe uitdaging? Be… https://t.co/XB4RzmAMA0
    27 augustus 2020 - 12:12 - Dankzij onze #noodstroomvoorziening kan het wetenschappelijk onderzoek door @vib_mec_core blijven plaatsvinden tijd… https://t.co/Fc18F9V7aH
    20 augustus 2020 - 15:30 - Van iedere ruimte kan nu een modulair datacenter gemaakt worden! Lees meer over het @Huawei Fusion Model Modulair D… https://t.co/f3MS91c4wH
    13 augustus 2020 - 16:20 - Een noodstroomconfiguratie buiten de bedrijfsmuren opstellen is pure winst. Zeker als de noodstroomvoorziening niet… https://t.co/BvrBXFWoi9
    6 augustus 2020 - 11:15 - Elinex mocht de noodstroomvoorziening realiseren voor het onlangs geopende gemechaniseerde nationaal distributiecen… https://t.co/n9CxL9SDP8