privacy statement

Elinex Power Solutions B.V., gevestigd aan de Wolweverstraat 15, 2984 CE te Ridderkerk, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens

Elinex Power Solutions B.V.
Wolweverstraat 15
2984 CE Ridderkerk
www.elinex.com
T: +31 180 48 37 12
E: avg@elinex.com

Verwerking persoonsgegevens

Elinex Power Solutions B.V. verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of doordat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres

Doel gegevensverwerking

Elinex Power Solutions B.V. verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van uw betaling/rechtmatigheid van bestelling
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclame
  • U te kunnen bellen/mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • U te kunnen informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Om goederen en diensten bij u af te leveren
  • Als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte

Geautomatiseerde besluitvorming

Elinex Power Solutions B.V. neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of –systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Elinex Power Solutions B.V.) tussen zit. 

    Bewaartermijn persoonsgegevens

    Elinex Power Solutions B.V. bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Voor het bewaren van de gegevens worden de wettelijk bepaalde bewaartermijnen aangehouden.

    >Delen van persoonsgegevens aan derden

    Elinex Power Solutions B.V. verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Elinex Power Solutions B.V. blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

    Cookies of vergelijkbare technieken die wij gebruiken

    Elinex Power Solutions B.V. gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy.

    Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

    Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

    U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Elinex Power Solutions B.V. en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar avg@elinex.com.

    We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Elinex Power Solutions B.V. wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

    Beveiliging persoonsgegevens

    Elinex Power Solutions B.V. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via avg@elinex.com.

    Meld je aan voor de Elinex nieuwsbrief:

    Gisteren om 11:15 - Elinex mocht de noodstroomvoorziening realiseren voor het onlangs geopende gemechaniseerde nationaal distributiecen… https://t.co/n9CxL9SDP8
    30 juli 2020 - 11:47 - Wij zijn op zoek naar elektromonteurs die zich verder willen specialiseren op het gebied van noodstroom UPS-project… https://t.co/wlZ9dkEhJj
    23 juli 2020 - 14:54 - Zie hier het begin van een (maatwerk) noodstroomoplossing voor locaties van Rijkswaterstaat langs de rijkswegen! Me… https://t.co/XTkV5gC6AX
    16 juli 2020 - 16:22 - Dankzij Marius is het gras bij Elinex altijd groener 🌱 Bekijk onze vacatures via https://t.co/phfL7m1ML7 https://t.co/mqozH5sMZH
    9 juli 2020 - 12:40 - Inmiddels zijn @GlobaleDC en Elinex al 11 jaar partners. Ook voor het onlangs opgeleverde derde datacenter is Eline… https://t.co/tYOyr980IS
    2 juli 2020 - 10:58 - Tevreden klanten = reden voor gebak! https://t.co/U0oa4dbm96
    18 juni 2020 - 17:14 - Ondanks de coronacrisis gaat Elinex door met het uitwerken van haar toekomstplannen, zo wordt er een stuk magazijn… https://t.co/pqBhkHVdXL
    11 juni 2020 - 15:08 - Omdat onze business blijft groeien zijn wij blij met de komst van Marco die ons magazijn & expeditie team komt vers… https://t.co/9Uzu7K2H8c
    4 juni 2020 - 17:52 - Tot ons verdriet is oprichter en eigenaar van Elinex Power Solutions B.V. Huub van Raamsdonk overleden op donderdag… https://t.co/wKGQU2TPSU
    25 mei 2020 - 16:33 - Zo nu en dan geeft onze service engineer Eric ons een kijkje in zijn werkzaamheden. Deze keer doet hij dat door mid… https://t.co/OllDTzYwkg
    18 mei 2020 - 15:37 - Elinex heeft in Brussel de @Huawei FusionModule2000 opgeleverd bij een klant uit de financiële sector. Het betreft… https://t.co/GRsQ1gdTFD
    14 mei 2020 - 12:21 - Onlangs heeft Elinex een mooie opdracht mogen ontvangen voor de levering van noodstroominstallaties en een CleanNet… https://t.co/cgpPpyoHp1
    7 mei 2020 - 16:46 - Elinex introduceert FeverVision "koortsdetectie & handontsmettingsoplossing" in de Nederlandse markt. Geen noodstro… https://t.co/2empAGCU67
    23 april 2020 - 16:05 - Elinex werkt al meer dan 10 jaar samen met Kropman Installatietechniek. Binnen de overeenkomst vallen zowel nieuwle… https://t.co/xIFbCvG9b5
    9 april 2020 - 10:24 - Ondanks de situatie rondom het coronavirus gaat ons werk door en zijn wij nog steeds op zoek naar nieuwe collega's!… https://t.co/EqEo9ofxDT
    6 april 2020 - 14:57 - Al onze werkzaamheden gaan gelukkig door omdat er zeker in deze tijd veel vraag is naar #noodstroomoplossingen 🧑‍🔧V… https://t.co/btmCHuCzEZ
    30 maart 2020 - 14:56 - Het coronavirus zorgt voor uitzonderlijke omstandigheden. Elinex heeft in verband met het coronavirus per direct ee… https://t.co/9cPwpr75Bx
    5 maart 2020 - 15:22 - Goed nieuws! Deze week is Sandra gestart op de afdeling Finance & Control. Wij wensen Sandra veel succes met haar n… https://t.co/qbmtUM9AAt
    3 februari 2020 - 12:12 - Steek je handen uit de mouwen en kom ons team versterken! Benieuwd naar onze openstaande vacatures? Kijk dan op… https://t.co/GOfMfNzUkW
    9 januari 2020 - 10:54 - Dit jaar zijn er al twee nieuwe medewerkers gestart bij Elinex en wij hebben nog een aantal functies te vervullen!… https://t.co/NfAbbxI7pf