privacy statement

Elinex Power Solutions B.V., gevestigd aan de Wolweverstraat 15, 2984 CE te Ridderkerk, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens

www.elinex.com
Wolweverstraat 15
2984 CE Ridderkerk
+31 180 483712

Wij hebben een Functionaris Gegevensbescherming voor Elinex Power Solutions B.V aangesteld. Deze persoon is te bereiken via avg@elinex.com

Persoonsgegevens die wij verwerken

Elinex Power Solutions B.V. verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij zouden kunnen verwerken:

- Voor- en achternaam
- Geslacht
- Geboortedatum
- Geboorteplaats
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- IP-adres
- Locatiegegevens
- Gegevens over uw activiteiten op onze website
- Bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Elinex Power Solutions B.V. verwerkt geen bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van u.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Elinex Power Solutions B.V. verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Het afhandelen van uw contractovereenkomst met Elinex
- Verzenden van onze nieuwsbrief en reclamefolder
- U te kunnen bellen/e-mailen indien nodig
- U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
- Elinex Power Solutions B.V. verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn
- U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken

Geautomatiseerde besluitvorming

Elinex Power Solutions B.V. neemt op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Elinex Power Solutions B.V.) tussen zit. 

 Elinex Power Solutions B.V. gebruikt de volgende computerprogramma’s of –systemen: AFAS, dit medium wordt gebruikt om de producten en diensten van Elinex Power Solutions B.V. aan te bieden/te verkopen. Betrokkenen ontvangen hiermee ongevraagd aanbiedingen.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Elinex Power Solutions B.V. bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren bewaartermijnen.

Delen van persoonsgegevens met derden 

Elinex Power Solutions B.V. verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. 

Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, zoals bijvoorbeeld “screening inhuur derden", sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Elinex Power Solutions B.V. blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Elinex Power Solutions B.V. gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Elinex Power Solutions B.V. en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid.

Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar avg@elinex.com.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Elinex Power Solutions B.V. wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: 

https://autoriteitpersoonsgege...

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Elinex Power Solutions B.V. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze afdeling Ordermanagement of via avg@elinex.com


Meld je aan voor de Elinex nieuwsbrief:

22 mei 2019 - 15:56 - Als trotse sponsor feliciteren wij @ZVV_Hovocubo met het behaalde landskampioenschap #zaalvoetbal 🏆 https://t.co/0g7sN6CKAc
16 mei 2019 - 10:38 - "Together We Win" @Huawei Partner Summit & Enterprise Day 2019! https://t.co/lAZggNfXOF https://t.co/pD7XQNuM00
9 mei 2019 - 15:17 - Tijdens een 3-daags bezoek aan onze leverancier Centiel in Lugano hebben onze service engineers de technische detai… https://t.co/nHE23OMUR0
2 mei 2019 - 16:46 - Koningsdag 2019 werd goed gevierd met deze heerlijke tompoezen van Bakkerij Voordijk Ridderkerk! https://t.co/d44zZDPgSW
2 mei 2019 - 16:48 - Vandaag verwelkomen wij Mike en Gisela bij team Elinex! Ben jij of ken jij iemand die ook op zoek is naar een leuke… https://t.co/j7iWpjIibm
2 mei 2019 - 16:41 - Terugblik op een wederom mooie dag bij het INTELEC95 Symposium in @OuwehandsZoo ☀️ https://t.co/CJL7ejq8Zq https://t.co/D5JrXxyFI8
2 mei 2019 - 16:43 - De jarenlange goede relatie tussen Elinex en @UnicaNL is door middel van een preferred supplier overeenkomst verder… https://t.co/fY12usJoK4
2 mei 2019 - 16:38 - Vorige maand hebben wij de vernieuwde noodstroominstallatie bij Cogent Communications officieel opgeleverd tijdens… https://t.co/iISpq5uoNX
2 mei 2019 - 16:34 - Als preferred supply partner van @CBRE kijken wij terug op een succesvolle eerste editie van het CBRE Supply Partne… https://t.co/WTzI06NqFg
6 maart 2019 - 09:00 - Elinex is op 28 maart aanwezig tijdens het Supply Partner Event georganiseerd door onze jarenlange partner @CBRE. D… https://t.co/2UxDkg2tGG
4 maart 2019 - 16:07 - RT @Channel_Connect: Al meer dan vijftien jaar levert Elinex noodstroomvoorzieningen aan BIT. Samen hebben de twee partijen nu een nieuwe m…
1 maart 2019 - 14:08 - Vandaag start Jacco de Boer als Manager Orderfulfilment bij Elinex. Wij heten hem van harte welkom en wensen hem ve… https://t.co/ZlyCUVZjd6
1 maart 2019 - 14:00 - Vandaag start Jacco de Boer als Manager Orderfulfilment bij Elinex. Wij wensen hem van harte welkom en veel succes! https://t.co/nbkgtrmieH
27 februari 2019 - 13:47 - Croonwolter&dros heeft in samenwerking met Elinex de noodstroominstallatie van de Botlektunnel vernieuwd én een uni… https://t.co/uIVYXgYxQH
26 februari 2019 - 14:03 - Wordt u onze nieuwe manager van de afdeling Finance & Control? Wilt u werken voor een groeiende organisatie in een… https://t.co/IuMldl0l7y
29 januari 2019 - 11:50 - Ook dit jaar heeft Elinex haar jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd. Onze klanten gaven ons gemiddeld… https://t.co/Zma2weYEMB
15 januari 2019 - 14:59 - Na een gezellige netwerkavond is team Elinex klaar om de bezoekers van Kickstart Europe, georganiseerd door… https://t.co/Lx29q2FBz0
10 januari 2019 - 09:00 - Sold out! Elinex is volgende week aanwezig bij Kickstart Europe 2019, waar de top van de Europese datacenter-, clou… https://t.co/i7hiz4RhDY
7 januari 2019 - 13:30 - RT @Channel_Connect: In een datacenter is de energievoorziening zeer belangrijk. En dat geldt natuurlijk ook voor de noodstroomvoorziening.…
2 januari 2019 - 16:44 - RT @KickStartEur: Stay a step ahead in 2019 w strategy & networking summit KickStart Europe! Hear the latest trends on data center, cloud &…