Solarinverters

Elinex is leverancier van producten en diensten op het gebied van Solar Inverters. De PV-inverter ofwel PV-omvormer is de verbindende schakel tussen het produceren van stroom met PV zonnepanelen en het omvormen van deze DC-spanning naar bruikbare AC-spanning. Wij leveren zowel 1-fase als 3-fase omvormers, van het fabricaat Kstar, in de vermogensrange van 1500W - 5000W (1-fase) en 10KW - 30KW (3-fase).

Het product kenmerkt zich door een lage kostprijs, zeer gunstige TCO en wordt geleverd inclusief iOS en Android App en 10 jaar volledige fabrieksgarantie. Het is mogelijk de Wifi module optioneel bij te bestellen! 

Elinex is sinds 2013 officieel hoofddistribiteur van het merk Kstar binnen de Benelux. Kstar is een gerenommeerde Chinese producent van power supplies als noodstroomvoorzieningen en omvormers. De Solar omvormers worden sinds 2009 door het beursgenoteerde bedrijf geproduceerd en sindsdien zijn er 55.000 inverters wereldwijd in gebruik genomen. 

De Elinex Service organisatie staat volledig achter de kwaliteit en gebruikte techniek van deze producten. De Solar Inverters zijn direct uit voorraad Elinex leverbaar. Naast de standaard 5 jaar fabrieksgarantie bieden we optioneel 10 jaar garantie en Elinex vervangservice aan.

Neem voor meer informatie contact op met een van onze specialisten via +31 (0) 180 - 721 398 of laat ons contact met u opnemen door hieronder uw gegevens in te vullen.

Contactformulier

Naam
Bedrijfsnaam
Functie
E-mailadres
Telefoon
Toelichting
Aangesloten bij:
ISO VCA MVO