Eaton UPS

Eaton heeft reeds meer dan 45 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van innovatieve Power Quality producten. Het resultaat is een uitgebreide range producten en services, die garant staan voor betrouwbare en efficiënte bescherming van elektrische systemen die benodigd zijn voor de continuïteit van bedrijfsprocessen. Eaton biedt producten voor de toepassing in informatie- en communicatietechnologie, industrie, maritiem en datacenters. Eaton beschermt tegen de negen voorkomende varianten van "power problems" met een aanbod van off-line, line interactieve en on-line UPS-en van 350 VA tot 4400 kVA. Daarnaast biedt Eaton een range aan power distribution units(PDU) en software voor powermanagement.

 

Strategisch partner van Eaton UPS

Eaton UPS producten

Eaton is een wereldleider met producten en diensten op het gebied van energiedistributie, energiekwaliteit, besturing en automatisering, energiemonitoring en management. Met wereldwijde productseries zoals Cutler-Hammer®, Moeller®, Powerware®, Holec®, MEM®, en Santak®,  is Eaton in staat invulling te geven aan de meest kritische uitdagingen op het gebied van elektrische energietechniek. Eaton Corporation is een producent met een totaal omzet in 2011 van $16 miljard en meer dan 100 jaar ervaring. Eaton heeft ongeveer 73.000 werknemers en verkoopt producten aan klanten in meer dan 150 landen. Voor distributie van Power Quality producten (UPS) maakt Eaton gebruik van Elinex als strategisch partner om naast aanbieding van het product ook alle diensten te kunnen bieden die met de levering verband houden.

 

De Elinex Service Engineers zijn door de Eaton fabriek getraind en gecertificeerd in het Installeren, Onderhouden en Repareren van Eaton UPS-en.

 

Vragen over een Eaton UPS

Als u op zoek bent naar een noodstroomoplossing met de Eaton UPS, dan helpen wij u graag verder. Vul hieronder uw gegevens in, of neem contact met ons op via sales@elinex.com of via de telefoon: +31 (0)180 - 41 57 11.

Contactformulier

Naam
Bedrijfsnaam
Functie
E-mailadres
Telefoon
Toelichting
Aangesloten bij:
ISO VCA MVO